Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiaste groep van zeven jongeren die graag ons steentje willen bijdragen aan het leven in Heiloo. Wij houden ons vooral bezig met de jongeren, omdat ook zij het naar hun zin moeten hebben in ons prachtige dorp.


Jonathan Brouwer de Koning - Voorzitter

Hallo, mijn naam is Jonathan Brouwer de Koning. Ik woon in het Ter Coulster bos op de boerderij sinds 5,5 jaar. Ik ben op het moment 17 jaar en doe een opleiding  technische bedrijfskunde aan de Hogeschool Inholland. Ik ben bij de jongerenraad gekomen omdat ik graag invloed wil hebben op de besluitvorming in Heiloo en  omdat ik interesse heb in de politiek.

Anne Rosenbaum - Vice Voorzitter / Sociale Media

Hoi! Mijn naam is Anne Rosenbaum en ik ben 19 jaar oud. Binnen de jongerenraad ben ik de vice voorzitter, regel ik de sociale media en op het moment ben ik ook de penningmeester. Ik ben bij de jongerenraad gekomen omdat ik het belangrijk vind dat de jongeren betrokken worden en invloed hebben op wat er in de politiek en in ons dorp gebeurt. Mijn doel is dan ook om de jongeren te representeren en te betrekken bij de politiek en ons dorp.

Denise Otto - Public Relations

Hi, ik ben Denise Otto, ik ben 15 jaar oud en woon al mijn hele leven in Heiloo. Ik zit op het Bonhoeffer College in Castricum en zit in de 4e klas van het VWO. Mijn doel is om Heiloo een leuke plek te maken voor jongeren en om Heiloo een veiligere gemeente te maken. Ik ben bij de Jongerenraad gegaan om wat met deze standpunten te kunnen doen.  

Sten Muller

Hallo, mijn naam is Sten Muller. 18 jaar oud. Ik studeer Built Environment aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben bij de jongerenraad gekomen om te luisteren naar anderen en samen te bouwen aan een beter Heiloo.  Er wonen hier momenteel meer dan 2700 jongeren tussen de 15 en 25 jaar.  Deze zijn naar mijn mening nog te weinig vertegenwoordigd.  De jongeren moeten hier kunnen blijven wonen en er moet voor hen voldoende te beleven zijn. Daar zou ik mijn (bak)steentje aan willen bijdragen!

Lot Freijer

Ietze Lenting